Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Támogatóink

Céljaink megvalósítását önerőből nem, vagy csak jóval hosszabb átfutási idővel tudnánk megoldani, ezért kérjük az Ön segítségét!

  • Eszközbeszerzések a minőségi edzések megvalósításához.
  • Színvonalasabb saját szervezésű programok megvalósítása (házi versenyek, családi nap, kultúrális programok).
  • Tehetséggondozási program keretein belül kiscsoportos edzések létrehozása, hazai és külföldi továbbképzéseken, versenyeken való részvétel.
  • Hátrányos helyzetű tanítványok támogatása.

 

Kiemelt támogatónk:

iDataAz iData Kft. elismert cég a nyomkövetés és a flottavédelem területén. Terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer. Sikerét a kimagasló minőség és a jó ár-érték arány mellett az adja, hogy a magyar tulajdonú vállalkozás a saját fejlesztésű és gyártású eszközeivel minden igényt kielégítő, egyedi szolgáltatásokat nyújt. A gépjárművek műholdas nyomkövetése által optimalizálható a munkavégzés; pontos kilométer kimutatások, utca és házszám szintű helymeghatározás, összefoglaló jelentések könnyítik meg a cégvezetők ellenőrző tevékenységét. A precíz üzemanyagkontroll által megszűnnek a felesleges kiadások, legyen szó céges gépjárműflottáról, építőipari munkagépről vagy teherautókról.

Weboldal: www.itrack.hu

Facebook oldal: www.facebook.com/jarmukovetes

 

tfsz logoA TFSZ Zrt. jogelődje, a TFSZ Kft. 2007-ben alakult projektcégként, pályázati projektek lebonyolításában jártas szakértői tudás összefogása, kiaknázása érdekében. Aktivitásunkat leginkább a telekommunikációs és informatikai szektorban fejtjük ki piackutató, tanácsadó, illetve fejlesztő szerepkörben.

Cégünk profiljába pályázatkészítés – pályázati projektmenedzsment, piackutatás, kutatás-fejlesztési projektekben való részvétel, valamint folyamat- és szervezetfejlesztési tanácsadás tartozik. 2011 óta rendelkezünk ISO 9001 és ISO 14001 minősítéssel.

Elkötelezett támogatói vagyunk a fiatalok sportolásának. Hiszünk benne, hogy a sport életre nevel és jellemet épít. 

Weboldal: www.tfszzrt.hu

 

 

US logoA Magyar Köztársaság állampolgárait megilleti a lehető legmagasabb szintű testi és lelki egészséghez való alkotmányos jog. A testkultúra az egyetemes kultúra része, az egészségvédelem (a megelőzés és a rekreáció) fontos eszköze, a szabadidő eltöltésének társadalmilag is hasznos módja. A testnevelés és a sport jelentős szerepet tölt be az ifjúság erkölcsi-fizikai nevelésében, a személyiség formálásában. Az Újbudai Önkormányzat ezért a sporttal kapcsolatos feladatait kiemelten kezeli. Ennek szellemében hozta létre az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.-t.

Weboldal: https://sport.ujbuda.hu/

Facebook oldal: www.facebook.com/ujbudasportjaert

 

Elnyert pályázat:

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. a 2019/226. számon iktatott pályázata alapján, a 2019/2/4 számú határozatával támogatást nyújt a Budai Harcművész SE részére. Az elnyert 300.000 Ft, azaz háromszázezer forint vissza nem térítendő támogatást helyiségbérletre lehet fordítani. A támogatással megvalósuló cél időtartama 2019. január 1. napjától december 6. napjáig tart.