Díjaztuk 2020 legeredményesebb versenyzőit és a legaktívabb tagokat

Hírek
2020.12.29. legeredmenyesebb
2020.12.29. legeredmenyesebb
Évzárónk alkalmából idén is díjaztuk a legeredményesebb versenyzőket.  2020-ban a kevesebb verseny ellenére versenyzőink végigdolgozták az évet, aminek meg is lett az eredménye, több rangos versenyen is sikerült dobogóra állniuk. 
A 3 legeredményesebb versenyzőnket Japán kulcstartóval jutalmaztuk, amiket még 2019-ben a Fuji lábától hoztunk. Reméljük szívesen tekintenek majd rájuk a tanítványok és ugyanilyen eredményesek lesznek 2021-ben is!
Részletek:
 
1. Gergely Henrietta: Heni U16-os válogatott versenyzőnk, év elején küzdelemben megnyerte a lengyelországi Carpathia Cup-ot, majd a Diákolimpia elődöntőt, ahol formagyakorlatban pontegyenlőségben az 1. helyezettel, 2. lett. A tavaszi korlátozások idején és azóta is a legaktívabb tanítványunk. Ősszel Utánpótlás Magyar Bajnoki 3. lett, majd megnyerte a Hinomoto Kupát. Emellett formagyakorlatban a nemzetközi színtéren is értékes győzelmeket szerzett.
2. Bagdi Alexa: Alexa másodéves serdülőként nagy lendülettel kezdte az évet, a Carpathia Cup-on küzdelemben 2., míg formagyakorlatban 3. helyen végzett. Katában tovább jeleskedett a Diákolimpia elődöntőn, korosztályában bajnok lett. Ősszel küzdelemben az Utánpótlás Magyar Bajnokságon 2., míg Hinomoto Kupán 3. helyezett lett.
3. Lukács Kamilla: Kaminak is sikerrel indult az év, a Carpathia Cup-on U12 korosztályban formagyakorlatban nem talált legyőzőre, majd ugyanilyen eredménnyel zárta a Diákolimpia elődöntőt, magabiztosan lett bajnok. Ősszel újabb nemzetközi sikerrel folytatta, bronzérmes lett a 2. Európai Online Kata versenyen, majd a Hinomoto kupán ismét 1. helyezett lett. Kami a tavalyi évhez hasonlóan 2020-ban is a legeredményesebb formagyakorlat versenyzőnk lett.
Jövőre mind a 3-an korcsoportot váltanak, így izgatottan várjuk, hogy szerepelnek majd. A lányok évről-évre nehéz feladatot vállalnak, hiszen szinte az összes versenyen 2 versenyszámban indulnak, ahol a sikerek sem maradnak el.

Gratulálunk, sok sikert kívánunk 2021-re is!

Idén díjaztuk azokat is, 2020-ban a legtöbb csoportos edzésen vettek részt, ők szintén Japán kulcstartót kaptak.

1. Gergely Henrietta 2020-ban 181 db edzésen vett részt

2. Hua Ngoc Lan Nhi 2020-ban 157 db edzésen vett részt

3. Kátay Bulcsú 2020-ban 152 db edzésen vett részt

Gratulálunk, így tovább 2021-ben is!