2020.12.29. - Évzáró

Hírek

2020.12.29. evzaro

2020.12.29. evzaro
December 29-én két edzés között rendhagyó évzáróval zártuk le az évet. Versenyzőinkkel személyesen, a többiekkel pedig Zoom-on keresztül értékeltük az évet, felidéztük az eseményeket. Ezúton köszönjük, hogy online is sokan részt vettetek!

Mindenkinek sok változást hozott ez az év, de igyekeztünk mindig gyorsan reagálni, hogy mindenki az igényeinek és lehetőségeinek megfelelően tudjon edzeni. Köszönjük, hogy egész évben ilyen sokan aktívak maradtatok!

A kevesebb verseny ellenére idén is sok szép eredményt értek el tanítványaink, a Magyar Kyokushin Karate Szervezet versenyminősítő rendszere alapján több, mint 50 egyesület közül a 2. helyet szereztük meg!

Ezek alapján ezúttal is díjaztuk versenyzőinket, a legeredményesebbek és legaktívabbak Nagy Nóra Bíborka szerkesztésével egyedi párnát kaptak, feltörekvő versenyzőink pedig névre szóló törölközővel gazdagodtak. 

Az évzárón megköszöntük edzőink munkáját is, akik folyamatosan igyekeztek a lehetőségek szerint edzéseket biztosítani, illetve felkészíteni a versenyzőket. 

Köszönjük támogatóink segítségét a minőségi ajándékok közreműködésében!

Gratulálunk minden díjazottnak! 

Fotók: <<Ide kattints>>